Învață Germana cu Marina: 0723 337 559, cursuri@germanacumarina.ro

Curs limba germana B1.2
Cursuri de Germana online

Invata Germana cu Marina

cursuri limba germana online

Cursuri germana elevi

Evaluare gratuita

Grupe pe nivel de competenta

Materiale adaptate varstei

Online

 

Cursuri germana Adulti

Evaluare gratuita

Grupe pe nivel de competenta

Materiale adaptate varstei

Online

Cursuri germana cadre medicale

Evaluare gratuita

Grupe pe nivel de competenta

Materiale adaptate varstei

Online

Cursuri germana integrare elevi

Evaluare gratuita

Grupe pe nivel de competenta

Materiale adaptate varstei

Online

Meditatii limba germana elevi si studenti

Evaluare gratuita

Grupe pe nivel de competenta

Materiale adaptate varstei

Online

Povestea noastră

Dragostea pentru o limbă străină nu are vârstă.                                                                                   De aceea, cursurile “Germana cu Marina” se adresează tuturor celor care îşi doresc să înveţe această limbă.                                                                                                                                          Pentru că fiecare cursant are nevoile sale şi scopul său, am creat o gamă largă de cursuri care sa vină în întâmpinarea voastră.

În sfârșit, un curs în care poți avea încredere

Suntem aici pentru a vă ghida în călătoria dumneavoastră de învățare a limbii germane. La cursul nostru, știm cât de importantă este încrederea pentru succesul învățării. De aceea, vă oferim un mediu sigur, prietenos și motivant, în care să vă dezvoltați abilitățile și să explorați minunata limbă germană.

Profesorii noștri se străduiesc să vă ofere cea mai bună experiență de învățare posibilă, ghidați de cunoștințe și abilități profund înrădăcinate în predarea limbilor străine.

La cursurile noastre de limba germană acoperim cele patru abilități de limbă într-un curs.

Acest lucru vă ajută să vă dezvoltați competențe echilibrate în limba germană, ceea ce vă permite să comunicați eficient într-o varietate de situații și contexte. Prin acoperirea tuturor acestor abilități, veți putea obține o înțelegere mai profundă și mai complexă a limbii germane.

Cursuri limba germana online pentru adulti, Germana conversationala cu Marina

Sprechen

Vorbire

Germana cu Marina - Limba germana pentru adulti

Schreiben

Scriere

Lesen

Citire

Cursuri limba germana online pentru adulti, Germana conversationala cu Marina

Hören

Ascultare

Vreți să plecați?

Noi rămânem aici să vă ajutăm.

Pentru emigranții care aleg să facă pasul important de a trăi în Germania, cunoașterea limbii germane este fundamentală pentru o integrare reușită.

Cursurile de germană nu sunt doar o opțiune, ci o necesitate. Învățând limba germană,  obțineți acces la oportunități de angajare mai bune, puteți comunica cu încredere în viața de zi cu zi și vă puteți integra mai ușor în comunitatea locală.

Aceste cursuri sunt poarta către o viață plină de oportunități și conexiuni cu societatea germană. În plus, ele reflectă determinarea și angajamentul în procesul de adaptare și contribuție la noua casă.

Nu știți de unde să începeți? Cu primul pas!

Învățarea limbii germane într-un cadru organizat, cu un plan de învățare bine definit, un curriculum bine structurat și ghidare din partea profesorilor.

Întrebări frecvente și răspunsuri

1. Cât timp îmi va lua să învăț limba germană?

Răspuns:

Timpul necesar pentru a învăța limba germană variază în funcție de obiectivele tale, frecvența studiului și dedicarea ta. În general, pentru a se apropia de un nivel conversațional B1, majoritatea cursanților au nevoie de 9 până la 12 luni de studiu regulat. Totuși, progresul poate fi mai rapid cu un program de studiu intensiv.

Este limba germană dificilă de învățat?

Răspuns:

Limba germană poate părea dificilă la început din cauza gramaticii și structurii sale complexe, dar cu metodele de predare adecvate și practică regulată, devine mult mai accesibilă. Cursurile structurate, exercițiile interactive și expunerea constantă te vor ajuta să depășești provocările inițiale.

Care sunt cele mai eficiente metode de a învăța limba germană?

Răspuns:

Cele mai eficiente metode includ:

 • Participarea la cursuri structurate cu profesori calificați.
 • Practicarea zilnică a limbii prin conversații, citit și ascultat materiale în germană.
 • Utilizarea aplicațiilor și resurselor online pentru exerciții interactive și vocabular.
 • Imersiunea culturală prin vizionarea de filme, ascultarea de muzică și vizitarea de locuri unde se vorbește germană.

Ce nivel de limba germană ar trebui să aleg?

Răspuns:

Alegerea nivelului potrivit depinde de cunoștințele tale anterioare. Dacă ești începător, ar trebui să începi cu nivelul A1. Dacă ai deja cunoștințe de bază, un test de evaluare te va ajuta să determini dacă ești pregătit pentru un nivel intermediar (A2-B1) sau avansat (B2-C1).

Ce resurse sunt disponibile pentru a mă ajuta să învăț în afara cursurilor?

Răspuns:

Există numeroase resurse pentru a continua învățarea în afara cursurilor, inclusiv:

 • Aplicații mobile precum Duolingo, Babbel și Memrise.
 • Site-uri web cu exerciții și teste interactive.
 • Cărți și manuale de gramatică și vocabular.
 • Podcasturi, videoclipuri și canale YouTube specializate în învățarea limbii germane.
 • Grupuri de conversație și parteneri de schimb lingvistic.

Cum mă pot înscrie la cursurile de limba germană?

Răspuns:

Pentru a te înscrie la cursurile noastre de limba germană, urmează acești pași:

 1. Vizitează site-ul nostru și completează formularul de înscriere online.
 2. Alege nivelul potrivit pentru tine (poți face un test de evaluare dacă nu ești sigur).
 3. Selectează programul de cursuri care se potrivește cel mai bine programului tău.
 4. Achită taxa de înscriere pentru a-ți rezerva locul.
 5. Vei primi toate detaliile necesare prin email, inclusiv materialele de curs și orarul.

Te așteptăm cu drag să faci parte din comunitatea noastră de învățare și să îți îmbunătățești competențele lingvistice în limba germană!

Beneficiile învățarii limbii germane

Iubirea pentru limba germană poate avea rădăcini într-o serie de factori și experiențe personale. Fiecare persoană are propriile motive pentru care îndrăgește această limbă, iar aceste motive pot varia în funcție de interesele, experiențele și aspirațiile individuale. Iată câteva motive comune pentru care oamenii iubesc limba germană:

 1. Sunetul melodios: Pentru unii, sunetul limbii germane poate fi melodios și plăcut. Pronunția cuvintelor și modul în care sună pot atrage oamenii.

 2. Diversitate culturală: Limba germană deschide ușa către o lume diversă de cultură și istorie. Germania, Austria și Elveția sunt doar câteva dintre țările în care se vorbește germana, iar fiecare dintre ele are propriile sale tradiții, artă, muzică și gastronomie.

 3. Literatura germană: Limba germană are o bogată tradiție literară, cu autori celebri precum Johann Wolfgang von Goethe, Friedrich Schiller, Franz Kafka, Thomas Mann și alții. Cei pasionați de literatură pot găsi inspirație în operele lor.

 4. Oportunități profesionale: Germana este una dintre cele mai vorbite limbi în lume, iar învățarea ei poate deschide uși către o gamă largă de oportunități profesionale, mai ales în domenii precum afaceri, tehnologie, inginerie și știință.

 5. Comunitatea vorbitorilor de germană: Învățarea limbii germane vă poate conecta cu o comunitate globală de vorbitori de germană. Aceasta poate duce la noi prietenii și conexiuni.

 6. Explorarea istoriei: Limba germană vă permite să explorați istoria fascinantă a popoarelor germanice, inclusiv evenimentele importante din secolele trecute.

 7. Abundența de resurse de învățare: Există o mulțime de resurse disponibile pentru învățarea limbii germane, de la cărți și cursuri la aplicații mobile și cursuri online. Aceasta face procesul de învățare accesibil și plăcut.

 8. Diversitatea limbii: Limba germană are o gramatică structurată și o gamă largă de cuvinte și expresii. Această diversitate poate fi provocatoare și interesantă pentru cei care iubesc să exploreze și să învețe lucruri noi.

Fiecare persoană găsește propriile motive pentru a iubi limba germană, iar această dragoste poate fi o sursă de inspirație și satisfacție în viață. Indiferent de motivele dumneavoastră, aprofundarea cunoștințelor de germană vă poate oferi o conexiune mai profundă cu cultura, istoria și comunitatea germanofonă.

Cursuri limba germană

Atenție la nevoile fiecărui cursant

Cursuri dedicate cadrelor medicale

"Punctuale, bine organizate și relaxante, cu informațiile de care ai nevoie, așa aș descrie orele de “Germană cu Marina”!"
diana șobea
"Doamna Marina este un dascal foarte pregatit,este o persoana placuta si chiar daca germana este o limba grea,parca nu se simte aceasta greutate grație blândeții si rabdarii de care dispune aceasta doamnă profesoara.O recomand cu toata increderea!!!"
cursuri limba germana online
Monica Berze
"Marina este foarte bine pregatita, are multă răbdare și explică foarte bine. Cursurile se desfășoară într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, iar materialele didactice sunt foarte bine structurate, cuprind noțiuni de teorie, de vocabular și, ulterior, exerciții variate pentru fixarea noilor noțiuni. Desfășurarea cursului în mediul online consider că este un mare avantaj, pentru că, de acasă, cu un minim de efort și cu puțină voință, poți să înveți limba germană."
cursuri limba germana online
Florin Nicolai
"Răbdarea, calmul și atitudinea prietenoasă a doamnei Marina ne face întotdeauna să intrăm cu drag la cursuri. Oricât de grea ar fi limba germană, dna profesoară face în așa fel încât să pară totul mai ușor. Știe să fie aproape de cursanții ei, oricând acolo la nevoie. Recomand cu drag!❤️"
cursuri limba germana online
Denisa Ionică
Ore de cursuri
0 +
Cursanți
0 +
Experienţă
0 +
Proiecte
0 +

De ce Germana cu Marina

Începerea acestui curs de limba germană pentru începători reprezintă o oportunitate extraordinară pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice și să exploreze frumusețea și complexitatea limbii germane.

Cu un curriculum cuprinzător și un accent deosebit pe interacțiune și practică, acest curs promite să ofere o experiență de învățare captivantă și eficientă.

Manuale acreditate

Știi în fiecare moment la ce nivel te afli și cât mai ai de parcurs pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus.

Accent pe conversație

Pe lângă gramatica, citire, scriere și ascultare, se pune foarte mare accent și pe latura conversațională.

Mini-grupe de 5 cursanți

Pentru ca atenția profesorului să poată fi îndreptata spre tine aproape la fel de mult ca la un curs individual.

Evaluare gratuita

Stabilirea nivelului de competenta in limba germna prin  sesiune gratuita de evaluare

Online Learning

Din confortul casei tale, nu mai pierzi timp cu deplasarea.

Cursuri inregistrate

Dacă se întâmplă să lipsești, vei primi ședința înregistrata și, astfel, nu vei pierde noțiunile predate.

Pregătire pentru examenele de certificare

La sfârșitul fiecărui nivel, vei avea cunoștințele necesare pentru a putea susține cu succes un examen în vederea certificării.

cursuri limba germana online

Cursuri de germană pentru copii și adulți

Nu amâna decizia de a investi în dezvoltarea ta.

Înscrie-te acum la cursurile noastre și descoperă o lume de oportunități și cunoștințe!

Telefon:

+40 723 337 559

Formular de înscriere

E-mail

cursuri@germanacumarina.ro

Sună acum sau trimite un e-mail și alege unul dintre abonamentele noastre de limba germană

Pentru a rămâne la curent cu articole interesante despre limba și cultura germană, abonează-te la newsletter-ul nostru!
Descoperă resurse valoroase, lecții interactive și informații captivante direct în căsuța ta de e-mail.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Pentru a rămâne la curent cu articole interesante despre limba și cultura germană, abonează-te la newsletter-ul nostru!
Descoperă resurse valoroase, lecții interactive și informații captivante direct în căsuța ta de e-mail.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Derulează în sus