hv,fjhvf
,kg,g,
kghvk,

Despre noi

Povestea noastră

Dragostea pentru o limbă străină nu are vârstă.                                                                                   De aceea, cursurile “Germana cu Marina” se adresează tuturor celor care îşi doresc să înveţe această limbă.                                                                                                                                          Pentru că fiecare cursant are nevoile sale şi scopul său, am creat o gamă largă de cursuri care sa vină în întâmpinarea voastră.

În sfârșit, un curs în care poți avea încredere

alicia-jones-421542-unsplash.jpg
angelina-litvin-39774-unsplash.jpg

Suntem aici pentru a vă ghida în călătoria dumneavoastră de învățare a limbii germane. La cursul nostru, știm cât de importantă este încrederea pentru succesul învățării. De aceea, vă oferim un mediu sigur, prietenos și motivant, în care să vă dezvoltați abilitățile și să explorați minunata limbă germană.

Profesorii noștri se străduiesc să vă ofere cea mai bună experiență de învățare posibilă, ghidați de cunoștințe și abilități profund înrădăcinate în predarea limbilor străine.

La cursurile noastre de limba germană acoperim cele patru abilități de limbă într-un curs.

Acest lucru vă ajută să vă dezvoltați competențe echilibrate în limba germană, ceea ce vă permite să comunicați eficient într-o varietate de situații și contexte. Prin acoperirea tuturor acestor abilități, veți putea obține o înțelegere mai profundă și mai complexă a limbii germane.

yhgf,yfj

Sprechen

Vorbire

khvk,.

Schreiben

Scriere

khg.kgk

Lesen

Citire

hrth

Hören

Ascultare

Vreți să plecați?

Noi rămânem aici să vă ajutăm.

Pentru emigranții care aleg să facă pasul important de a trăi în Germania, cunoașterea limbii germane este fundamentală pentru o integrare reușită.

Cursurile de germană nu sunt doar o opțiune, ci o necesitate. Învățând limba germană,  obțineți acces la oportunități de angajare mai bune, puteți comunica cu încredere în viața de zi cu zi și vă puteți integra mai ușor în comunitatea locală.

Aceste cursuri sunt poarta către o viață plină de oportunități și conexiuni cu societatea germană. În plus, ele reflectă determinarea și angajamentul în procesul de adaptare și contribuție la noua casă.

Nu știți de unde să începeți? Cu primul pas!

Învățarea limbii germane într-un cadru organizat, cu un plan de învățare bine definit, un curriculum bine structurat și ghidare din partea profesorilor.

Prețuri flexibile pentru fiecare buget

Limba germană conversațională

1 sedință / săptămână
200
lei / luna
 • ședințe înregistrate
 • List Item #2
 • List Item #3

Limba germană conversațională

2 ședințe / săptămână
350
lei/luna
 • ședințe înregistrate
 • List Item #2
 • List Item #3
Popular

Cît timp durează să înveți limba germană?

Timpul necesar pentru a învăța limba germană depinde de mai mulți factori, inclusiv nivelul de cunoaștere a limbilor străine pe care îl aveți deja, cât timp alocați în fiecare zi pentru învățare și metodele de învățare pe care le utilizați.

În general, pentru a ajunge la un nivel de conversație de bază în limba germană, care să vă permită să comunicați în situații de zi cu zi, cum ar fi călătoriile, poate dura câteva luni de învățare regulată. Pentru a atinge un nivel avansat, care să vă permită să lucrați sau să studiați în limba germană, poate fi necesar să alocați câțiva ani de studiu și practică regulat. Este important să aveți răbdare cu procesul și să vă concentrați pe obiectivele dvs. personale.
Fiecare persoană învață într-un ritm diferit, iar cheia este să mențineți motivația și să vă bucurați de fiecare progres pe care-l faceți.

Beneficiile învățarii limbii germane

Iubirea pentru limba germană poate avea rădăcini într-o serie de factori și experiențe personale. Fiecare persoană are propriile motive pentru care îndrăgește această limbă, iar aceste motive pot varia în funcție de interesele, experiențele și aspirațiile individuale. Iată câteva motive comune pentru care oamenii iubesc limba germană:

 1. Sunetul melodios: Pentru unii, sunetul limbii germane poate fi melodios și plăcut. Pronunția cuvintelor și modul în care sună pot atrage oamenii.

 2. Diversitate culturală: Limba germană deschide ușa către o lume diversă de cultură și istorie. Germania, Austria și Elveția sunt doar câteva dintre țările în care se vorbește germana, iar fiecare dintre ele are propriile sale tradiții, artă, muzică și gastronomie.

 3. Literatura germană: Limba germană are o bogată tradiție literară, cu autori celebri precum Johann Wolfgang von Goethe, Friedrich Schiller, Franz Kafka, Thomas Mann și alții. Cei pasionați de literatură pot găsi inspirație în operele lor.

 4. Oportunități profesionale: Germana este una dintre cele mai vorbite limbi în lume, iar învățarea ei poate deschide uși către o gamă largă de oportunități profesionale, mai ales în domenii precum afaceri, tehnologie, inginerie și știință.

 5. Comunitatea vorbitorilor de germană: Învățarea limbii germane vă poate conecta cu o comunitate globală de vorbitori de germană. Aceasta poate duce la noi prietenii și conexiuni.

 6. Explorarea istoriei: Limba germană vă permite să explorați istoria fascinantă a popoarelor germanice, inclusiv evenimentele importante din secolele trecute.

 7. Abundența de resurse de învățare: Există o mulțime de resurse disponibile pentru învățarea limbii germane, de la cărți și cursuri la aplicații mobile și cursuri online. Aceasta face procesul de învățare accesibil și plăcut.

 8. Diversitatea limbii: Limba germană are o gramatică structurată și o gamă largă de cuvinte și expresii. Această diversitate poate fi provocatoare și interesantă pentru cei care iubesc să exploreze și să învețe lucruri noi.

Fiecare persoană găsește propriile motive pentru a iubi limba germană, iar această dragoste poate fi o sursă de inspirație și satisfacție în viață. Indiferent de motivele dumneavoastră, aprofundarea cunoștințelor de germană vă poate oferi o conexiune mai profundă cu cultura, istoria și comunitatea germanofonă.

Designer Furniture

We are Real Professionals

Cursuri dedicate cadrelor medicale

Punctuale, bine organizate și relaxante, cu informațiile de care ai nevoie, așa aș descrie orele de “Germană cu Marina”!
diana șobea
Doamna Marina este un dascal foarte pregatit,este o persoana placuta si chiar daca germana este o limba grea,parca nu se simte aceasta greutate grație blândeții si rabdarii de care dispune aceasta doamnă profesoara.O recomand cu toata increderea!!!
Monica Berze
Marina este foarte bine pregatita, are multă răbdare și explică foarte bine. Cursurile se desfășoară într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, iar materialele didactice sunt foarte bine structurate, cuprind noțiuni de teorie, de vocabular și, ulterior, exerciții variate pentru fixarea noilor noțiuni. Desfășurarea cursului în mediul online consider că este un mare avantaj, pentru că, de acasă, cu un minim de efort și cu puțină voință, poți să înveți limba germană.
Captură de ecran 2023-09-13 204454
Florin Nicolai
Răbdarea, calmul și atitudinea prietenoasă a doamnei Marina ne face întotdeauna să intrăm cu drag la cursuri. Oricât de grea ar fi limba germană, dna profesoară face în așa fel încât să pară totul mai ușor. Știe să fie aproape de cursanții ei, oricând acolo la nevoie. Recomand cu drag!❤️
Denisa Ionică
gfvnjcf

3 Steps to a happy holiday!

Nu amână decizia de a investi în dezvoltarea ta.

Înscrie-te acum la cursurile noastre și descoperă o lume de oportunități și cunoștințe!

Telefon:

+40 723 337 559

Formular de inscriere

E-mail

cursuri@germanacumarina.ro

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Ut tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet.

Derulează în sus