Învață Germana cu Marina: 0723 337 559, cursuri@germanacumarina.ro

Cursuri de Germana online

Invata Germana cu Marina

Cursuri germana elevi

Evaluare gratuita

Grupe pe nivel de competenta

Materiale adaptate varstei

Online

 

Cursuri germana Adulti

Evaluare gratuita

Grupe pe nivel de competenta

Materiale adaptate varstei

Online

Cursuri germana cadre medicale

Evaluare gratuita

Grupe pe nivel de competenta

Materiale adaptate varstei

Online

Cursuri germana integrare elevi

Evaluare gratuita

Grupe pe nivel de competenta

Materiale adaptate varstei

Online

Meditatii limba germana elevi si studenti

Evaluare gratuita

Grupe pe nivel de competenta

Materiale adaptate varstei

Online

Cursuri germană pentru copii și adolescenți

Pășește în lumea cuvintelor

 Pentru că sunteți încă mititei și asimilați informaţia într-un mod diferit comparativ cu adulţii, cursurile de germana  pentru copii şi adolescenţi sunt special concepute să nu resimțiți efortul învăţării.

Structurate pe teme bine aspectate, orele de curs se desfaşoară într-o atmosferă caldă şi prietenoasă, iar explicarea noţiunilor se face într-o manieră ludică. Adaptăm materia predată la vârsta și nivelul vostru de cunoștințe pentru a crea o experiență de învățare plăcută și eficientă.

În plus, știm că fiecare copil are propriile sale preferințe, deci suntem flexibili și creativi pentru a face cursurile de limba germană amuzante și interactive.

Beneficiile învățarii limbii germane la copii

Învățarea limbilor străine aduce numeroase avantaje pentru copii, de la dezvoltarea abilităților cognitive până la dezvoltarea culturală și personală. Iată câteva dintre avantajele majore:

 1. Dezvoltarea abilităților lingvistice: învățarea unei limbi străine îmbogățește vocabularul și înțelegerea limbajului. Copiii devin mai flexibili în gândire și în înțelegerea structurilor lingvistice.

 2. Dezvoltarea abilităților cognitivie: studiile arată că acei copii care învață o limbă străină dezvoltă abilități cognitive precum rezolvarea de probleme, luarea de decizii și gândirea critică.

 3. Îmbunătățirea abilităților de comunicare: copiii devin mai siguri în comunicare și dezvoltă abilități interpersonale prin învățarea limbilor străine, ceea ce poate fi util în viața de zi cu zi și în carieră.

 4. Explorarea culturală: învățarea limbilor străine oferă copiilor oportunitatea de a explora și înțelege culturi diferite. Acest lucru îi sensibilizează la diversitatea culturală și îi ajută să devină cetățeni globali mai toleranți și deschiși la minte.

 5. Beneficii academice: studiile arată că elevii care învață o limbă străină tind să aibă rezultate academice mai bune la alte materii, cum ar fi matematica și științele.

 6. Oportunități de carieră: cunoașterea unei limbi străine poate deschide uși către oportunități profesionale mai variate în viitor. Multe companii apreciază angajații cu cunoștințe de limbi străine.

 7. Abilități de adaptabilitate: învățarea unei limbi străine îi învață pe copii să se adapteze la situații noi și să-și dezvolte flexibilitatea.

 8. Independență: învățarea unei limbi străine îi ajută pe copii să devină mai independenți și să se simtă mai încrezători când călătoresc sau interacționează cu oameni din alte țări.

 9. Competențe în tehnologie: multe resurse de învățare online sunt disponibile în diverse limbi străine. Învățarea unei limbi străine îi ajută copiii să utilizeze tehnologia pentru învățare și comunicare.

 10. Experiențe înteresante: cursurile de limbă străină pot fi distractive și interactive, oferind copiilor oportunitatea de a experimenta învățarea într-un mod plăcut.

Învățarea unei limbi străine poate aduce beneficii pe termen lung pentru dezvoltarea copiilor și pentru viitorul lor. Este o investiție valoroasă în dezvoltarea lor personală, intelectuală și culturală.

 

La ce vârstă e recomadat ca un copil să intre în contact cu limba germană?

Copiii pot începe să învețe limba germană, de la o vârstă fragedă.

La vârsta de 3-5 ani este o perioadă excelentă pentru a începe să expuneți copilul la limba germană, fie prin conversație, cântece, jocuri sau cărți în această limbă. În această perioadă, copiii sunt de obicei foarte receptivi la învățarea unei limbi străine. Este important să creați un mediu în care copilul să se simtă confortabil și motivat să exploreze și să învețe o limbă nouă.
Nu trebuie să uitați însă că fiecare copil este unic, iar momentul potrivit pentru a începe să învețe limba germană poate varia.

Prețuri flexibile pentru fiecare buget

Limba germană conversațională

1 sedință / săptămână
200
lei / lună
 • ședințe înregistrate
 • Feedback personalizat
 • Participare activă cu accent pe conversație

Limba germană conversațională

2 ședințe / săptămână
350
lei/lună
 • ședințe înregistrate
 • Feedback personalizat
 • Participare activă cu accent pe conversațir
Popular

Vrei sa înveți germana? Germana cu Marina este soluția..

Cursurile noastre dedicate copiilor și adolescenților îți vor asigura o învățare ușoară și plăcută.

Ore de cursuri
0 +
Cursanti
0 +
Experienţă
0 +
Proiecte
0 +

Invata Germana cu Marina

Cursuri de germana pentru copii si adulti

Nu amână decizia de a investi în dezvoltarea ta.

Înscrie-te acum la cursurile noastre și descoperă o lume de oportunități și cunoștințe!

Telefon:

+40 723 337 559

Formular de inscriere

E-mail

cursuri@germanacumarina.ro

cursuri limba germana online

Suna acum sau trimite un mail  si alege unul din abonamentele noastre de limba germana

 

cursuri germana online

Invata Germana

ABONEAZĂ-TE si descoepra limba germana impreuna cu Marina

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Derulează în sus